Σχετικά με την European Security


Η European Security αποτελεί την σίγουρη και αξιόπιστη λύση σε κάθε σύγχρονη ανάγκη για παροχή υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας. Ως εταιρεία κυπριακών συμφερόντων, είναι αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας και διατηρεί την έδρα της στη Λεμεσό.

Με στόχο την ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή προστασίας, η European Security έχει επενδύσει στον σύγχρονο εξοπλισμό και στην τεχνολογική γνώση, διασφαλίζοντας έτσι όλα τα κριτήρια μιας έμπιστης, αποτελεσματικής και δυναμικής εταιρείας Security.

Το ανθρώπινο δυναμικό της European Security αποτελείται από στελέχη άρτια εκπαιδευμένα με πολυετή εμπειρία στο χώρο, τη συνεχή κατάρτιση των οποίων η εταιρεία ενισχύει με συχνά σεμινάρια τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό , εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των στελεχών της και βελτιώνοντας τις αντιδράσεις τους σε περιπτώσεις κρίσης στον χώρο της φύλαξης.

Βασισμένο στις σύγχρονες και καθημερινές ανάγκες ιδιωτών, εταιριών και οργανισμών, αλλά και στην προσεκτικά μελετημένη υποδομή της εταιρείας, το πακέτο υπηρεσιών της European Security καλύπτει κάθε ανάγκη για στατικές και περιπολούμενες φυλάξεις, ασφάλεια εκδηλώσεων, προσωποφυλάξεις και άμεση επέμβαση σε περίπτωση κρίσης.